1610871 722262557888425 595812517156077926 nReeds jaren ben ik gefascineerd door de manier waarop een onderwerp in een lens wordt gevangen en de vertaalslag die de fotograaf dan maakt om vaak op een creatieve manier het gevangen onderwerp te presenteren.

In de 80'er jaren ben ik begonnen met diverse analoge camera's. Eén die me toch wel vanwege zijn vormgeving is bijgebleven is de Canon Photura/Epoca 135. Zelf heb ik nooit fotorolletjes ontwikkeld: met de intrede van het digitale tijdperk ben ik blij dat ik de bekende zwarte doosjes achter me heb kunnen laten en naar hartelust gebruik maak van het digitale ontwikkelproces.

Sinds begin 2015 ben ik me zeer fanatiek gaan toeleggen op digitale fotografie met een spiegelreflex camera. Ik stelde steeds meer eisen aan de door mij gemaakte beelden. Internet was een grote hulp bij diverse problemen en vraagstukken. Meer en meer ben ik me gaan verbeteren en de aanschaf van diverse betere lenzen en andere camera's hebben daar zeker ook aan bijgedragen. Vaak maakte ik bij één scene meerdere shots met diverse instellingen om achteraf te gaan bekijken welke instellingen voor mij tot het gewenste resultaat leiden.

Recent heb ik een overstap gemaakt en het pad van Urbex-fotografie verlaten. Mijn focus ligt nu meer op natuur en landschap en avondfotografie.

Gear:

Canon 7D M II
Canon 5DS
Sigma 12-24mm F/4 DG HSM
Tokina 11-16mm F/2.8 AT-X Pro DX II
Canon 100mm F/2.8 EX L IS II USM Macro
Canon EF 24-70mm F/2.8L II USM
Canon EF 70-200mm F/2.8 L IS II USM
Sigma 150-600mm F/5-6.3 DG OS HSM C
Sigma 105mm F/2.8 EX DG Macro OS HSM


Ik maak gebruik van twee Canon camera's en bezit lenzen in het bereik van 10-600 mm. Verder heb ik tot mijn beschikking een  Canon flitser en een Manfrotto Befree MKBFRA4-BH en mini statief. Beide camera's beschikken over hetzelfde battery pack en reserve accu's. In het assortiment zitten verder meerdere SD kaarten en voor iedere camera een afstandsbediening.

Komende periode is het plan me meer te gaan toeleggen op studiofotografie. Hiervoor dien ik dan wel nog wat spulletjes aan te schaffen. O.a. studioflitsset met softboxen en screens. Al met al bij elkaar best een behoorlijke investering.

Heeft u interesse om door mij een reportage te laten maken? Is het tijd voor iets heel anders bij u aan de muur?  Neem dan contact op.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 
 
DarkFacebookSquare    Facebook
DarkSqaureInstagram   Instagram
DarkPinterestSqaure   Pinterest
DarkSquareFlickr   Flickr
 
 
 
AvT-Photography.eu
  Tel: 0031(0)649658521
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren